JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.

St Raphael’s Primary School

project description

St Raphael’s Primary School engaged BFX to refurbish their library to create a special and inviting space for their students.
  • A library in the treetops concept.
  • Table seating to accommodate a small class.
  • Soft seating.
  • Options for reading nooks.
  • Fiction, non-fiction and picture book browsing new shelves required.
  • Returns desk required.

key services

  • Initial consultation to determine individual specific requirements for their new spaces.
  • Follow up meeting with a presentation including 3D floor plan, product and colour selections highlighting reasoning of choices to fit their brief.
  • Adjustment of design to reflect feedback from Principal to ensure satisfaction and the design brief was met.
  • All products delivered and placed according to the floor plan.
Scroll to Top